There are currently 1133 movies on our website.

Reset (2017) Online Subtitrat

0
( High Definition )

Xiatian este o tânără cercetătoare în fizică, ce inventează împreună cu o echipă întreagă, o maşinărie ce permite oamenilor să se întoarcă în timp. Din primele cercetări, au reuşit să facă maşinăria să-i transporte înapoi în timp, doar o oră şi 50 de minute. Forţe malefice însă, vor să pună mâna pe rezultatele acestor cercetări, şi întrucât Xiatian nu vrea să predea de bună voie rezultatele, fiul acesteia, Doudou, este răpit şi ţinut gaj până la predarea rezultatelor, şi i se implantează în gât un mic dispozitiv ce-i poate arunca capul în aer. Xiatian descoperă că singura modalitate prin care îşi poate salva şi recupera fiul, este de a se întoarce în timp, evitând astfel greşelile făcute anterior. Dar pe parcurs află că nu poate evita toate problemele, de aceea va fi nevoită să revină de mai multe ori în timp, pentru a încerca să evite eşecurile suferite în încercările anterioare. Dar aceste versiuni multiple ale lui Xiatian vor reuşi oare să-l salveze pe micuţul Doudou, sau mai mult vor încurca în încercarea de salvare a copilului?

2 views
Description 2 months
Reset (2017) Online Subtitrat

Xiatian este o tânără cercetătoare în fizică, ce inventează împreună cu o echipă întreagă, o maşinărie ce permite oamenilor să se întoarcă în timp. Din primele cercetări, au reuşit să facă maşinăria să-i transporte înapoi în timp, doar o oră şi 50 de minute. Forţe malefice însă, vor să pună mâna pe rezultatele acestor cercetări, […]

Genre: Actiune, SF

Release: 2017

IMDB: 5.9

Director: Yoon Hong-seung,

Cast: Yang Mi, Wallace Huo, Chin Shih-Chieh, Liu Chang,

Tags:

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?
 

“Reset (2017) Online Subtitrat” Movie 1 Comment .
  1. Alin - 1 month

    71 vizualizari si nici un comnet ?? OO fuck !! Pai bai ala care ai vazut filmul fii responsabil si lasa si tu un coment pt alti ,plm . Filmul e ff frumos chiar daca e chinezesc sf e bun . Imi place chestia asta cu intoarcerea in timp chiar daca numai o ora si 50 min ,macar as cistiga la loto si as face si eu un film bengos hihihi .